NL | EN
13 Monumentale appartementen 13 Monumentale appartementen
Nieuws

April 2015
Video toegevoegd over voortgang bouw.

Juni 2014
Op 18 juni is de windvaan geplaatst door dhr. Paul Laudy, wethouder van Ruimtelijke Ordening Binnenstad en Publiekszaken Leiden.

September 2013
Op 27 september is de officiele 'eerste' steen gelegd door dhr. Pieter van Woensel, wethouder van Ruimtelijke Ordening Binnenstad en Publiekszaken Leiden.

Mei 2013
Op de site is er een link naar het audio interview (Dutch only) met architect Hans Bakker geplaatst.

November 2012
Er is wederom een nieuwe nieuwsbrief.
Klik hier om de nieuwsbrief als PDF te downloaden.

November 2012
We hebben de financiering mogelijkheden en maandlasten berekening door FVB, financial consultants , de Boer, laten berekenen en toegevoegd aan de Prijslijst.
Hieruit blijkt dat aankoop van appartement zeer aantrekkelijk is door de gunstige fiscale- en financiering tegemoetkomingen van de Rijksoverheid.
Een nieuwe nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen is naar alle aspirant kopers verzonden.

Oktober 2012
Op de site is de link naar de YouTube film van het project geplaatst.

September 2012
De kopersinformatie op de site is uitgebreid, met daarbij ook vermeld de gunstige financiering van de restauratie kosten, middels de hypotheek van het monumentenfonds van 1.5%.
Tevens wordt de fiscale aftrekbaarheid van de restauratie kosten vermeld.

Augustus 2012
De aannemer is geselecteerd. De uitvoering van het gehele project, zowel de restauratie als de nieuwbouw, zal worden gedaan door Aannemingsbedrijf Veenman en Vink uit Hillegom.
Atrium heeft al vele jaren goede ervaringen met dit bedrijf en grote projecten met hen gerealiseerd.

Juli 2012
Nadat overeenstemming is bereikt met woningbouwvereniging Portaal over de aankoop van het hoekpand Hooglandsekerkgracht 2, is er bouwvergunning voor een nieuw appartementengebouw aangevraagd.

Juni 2012
Er is een overzicht op de site geplaatst met beschikbare appartementen, tevens is het mogelijk via deze lijst om indelingssuggesties te bekijken. Het overzicht is te bekijken via het menu > tekeningen.