NL | EN
Begane grond
Uw eigen appartement maken of uw appartement eigen maken

Om uw woonwensen optimaal te verwezenlijken kan de indeling van uw nieuwe appartement geheel naar eigen smaak gemaakt worden. De indeling van een appartement is geheel aan u, zelfs meerdere appartementen tot één maken behoort tot de mogelijkheden. Ook door de vorm, kleur en uitstraling van keuken en sanitaire ruimtes zelf te bepalen krijgt uw appartement zijn eigen gewenste unieke karakter, dat perfect aansluit bij uw ideaalbeeld van een aantrekkelijke woning. Uiteraard kunt u hierbij gebruik maken van de ervaring en knowhow van het architektenburo.

Bij het ontwikkelen van renovatieprojecten houdt Atrium Vastgoedontwikkeling goed rekening met een groot aantal factoren die van invloed kunnen zijn op het uiteindelijk resultaat. Ook milieubewust en energiezuinig restaureren krijgt daarbij alle mogelijke aandacht. Wonen betekent immers meer dan alleen 'een dak boven je hoofd'.

Een uitgebreide oriëntatie vooraf naar de behoeften en wensen van toekomstige bewoners is in onze optiek dan ook essentieel.
Als u besluit een appartement te kopen in 'Eduard IJdo' bent u verzekerd van goede documentatie over de woning, ruime kopersopties en een goede en vlekkeloze oplevering van het appartement. Voor al uw vragen tijdens het bouwproces kunt u terecht bij onze deskundige begeleiders die u van de gewenste informatie voorzien.
Ons belangrijkste uitgangspunt is comfortabele appartementen te ontwikkelen in een omgeving die u als aangenaam en functioneel ervaart.